Інгредієнти: картопля — 600 г, свинина — 600 г, суха квасоля — 150 г, цибуля — 100 г, морква — 100 г, часник — 2 зубчики, томатна паста — 1 ст. ложка, борошно — 2 ст. ложки, соняшникова олія — 1 ст. ложка, лаврове листя — 2 шт., запашний перець — 3 горошини, сіль, чорний і червоний перець — за смаком.
Квасолю замочіть на ніч, потім відваріть до м’якості.
Свинину помийте і наріжте кубиками, обсмажте на олії до рум’яної скоринки (20–25 хв.), посоліть та поперчіть.
Картоплю наріжте великими кубиками, трохи обсмажте до золотистого кольору.
Цибулю наріжте кубиками, моркву натріть на тертці та обсмажте до золотистого кольору.
На сухій сковороді підсмажте 2 ст. ложки борошна до світло-коричневого відтінку. Остудіть і розведіть холодною водою до однорідної консистенції.
У каструлі з’єднайте м’ясо, картоплю, овочі та квасолю, додайте воду, лаврове листя та перець. Варіть 10 хвилин після закипання.
Додайте томатну пасту та борошняну суміш, перемішайте. Наприкінці додайте натертий часник та свіжу зелень.





