– Я побував у тунелі кохання та відвідав історичні пам’ятки Рівненщини, – розповів п.Хоукінс. – Також мені вдалося спробувати страви місцевої кухні, наприклад, сало і бурштинівку. Хочу спробувати ще більше страв, щоб дійти якогось єдиного висновку про поліську кухню. Гадаю, в іноземців складається дещо викривлене враження про туристичну Україну, яке базується на враженні від Києва. А такі міста, як Рівне, залишаються недооціненими. Потрібно відкривати їх туристам. На конференції я розповідаю, як це працює на Гаваях. Ми там віримо, що для того, щоб відкрити для себе іншу країну, потрібно обов’язково ознайомитися з її кулінарною спадщиною. Також ми працюємо над тим, щоб максимально зберегти своє культурне надбання, навколишнє середовище і в той же час розвиватися, роблячи сервіс більш якісним. Адже більше туристів – більша розбудова на Гаваях.





