12 років у СІЗО: обвинувачених у жорстокому вбивстві рівнянки мало не звільнили з під варти (ВІДЕО)

1146 0

Ми у соцмережах:

12 років у СІЗО: обвинувачених у жорстокому вбивстві рівнянки мало не звільнили з під варти (ВІДЕО)

Мова про двох злочинців, яких обвинувачують у жорстокому вбивстві у Рівному. Жінку спершу закатували, а потім її тіло спалили. Вже 12 років триває судовий розгляд. Обвинувачені так і не почули вирок, бо всіляко затягують процес. Сьогодні апеляційний суд їх мало не випустив з під варти.

Чому так сталось, дивіться далі у сюжет Рівне 1.

Зал засідань у рівненському апеляційному суді. Зловмисники по відео зв'язку, із рівненського слідчого ізолятора. Обвинувачених чітко не чути. Та це їм не заважає жартувати і демонструвати неповагу до суду.

Павла Глобіна та Павла Матюка обвинувачують у жорстокому вбивстві. Воно сколихнуло Рівне у 2012 році. Сталось усе на вулиці Залізничній. Жінку, якій було 64 роки спершу жорстоко катували, а потому тіло спалили, маскуючи все під пожежу. Сталось все на подвір'ї її сина.

Обвинуваченим інкримінують три статті. Потерпілі наполягають на довічному ув'язненні. З 2012 року Глобін та Матюк перебувають у слідчому ізоляторі. І всіляко затягують судовий процес.

Рівненський міський суд продовжує обвинуваченим термін перебування під вартою. Ті ж у свою чергу подають апеляції. Бо хочуть вийти із СІЗО під цілодобовий домашній арешт. Так триває вже кілька років. Сьогодні апеляційний суд мало не звільнив злочинців із СІЗО.

Рівненський міський суд напередодні продовжив зловмисникам термін перебування у СІЗО до травня. Це й дозволило чоловіків лишити за ґратами. Представник потерпілих вважає, випускати Глобіна та Матюка великий ризик.Майже 12 років у СІЗО, а за законом Савченко злочинці відсиділи вже 23 роки. Лише довічне ув'язнення, на якому наполягають потерпілі, їх може лишити назавжди у стінах в'язниці. У протилежному випадку термін перебування за гратами дає всі шанси Глобіну і Матюку вже вийти на волю. 

Читайте також: 

Рідні не знають, хто міг убити

Міліція розкрила вбивство на Залізничній

Злочинці прослуховували розмови усієї родини 

Задушили пенсіонерку не випадково

Скільки ще триватиме суд щодо вбивства рівнянки Зінаїди Римчук? (ВІДЕО)

Пограбували та задушили рівнянку: обвинувачені намагаються вийти на волю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також