Скільки ще триватиме суд щодо вбивства рівнянки Зінаїди Римчук? (ВІДЕО)

1525 0

Ми у соцмережах:

Скільки ще триватиме суд щодо вбивства рівнянки Зінаїди Римчук? (ВІДЕО)

Знову перенесли. У Рівному триває судова епопея над вбивством рівнянки Зінаїди Римчук. Чергове засідання так і не відбулося.

Чому одна з присяжних відмовилася їх відвідувати, розповість Павло Невесенко з Рівне 1.

Cерпень 2012 вулиця Залізнична у Рівному. Пожежа в будинку. Як наслідок знаходять мертвою рівнянку Зінаїду Римчук. Причина смерті удушення. Як виявиться пізніше, зловмисники хотіли замаскувати вбивство на підпал. Відтоді тривають судові засідання над обвинуваченими Павлом Глобіним та Павлом Матюком. Сьогоднішнє теж не виключення. На засідання не з'явилася одна із трьох присяжних та суддя Володимир Доля.

Незаконним судове засідання без повного складу суду вважає і Павло Глобін. Мовляв, це не він з Павлом Матюком затягує процес. А ось Павло Матюк готовий продовжити суд і без однієї присяжної. Натомість його авдвокат проти.

До слова, одна з присяжних відмовилась приходити на судові засідання, адже за сім місяців їй держава не заплатила кошти. Це може стати ще одним аргументом для обвинувачених, аби процес затягувався якомога довше. У засіданні оголосили перерву до 12 липня. 

Читайте також: Рідні не знають, хто міг убити 

Міліція розкрила вбивство на Залізничній

Злочинці прослуховували розмови усієї родини 

Задушили пенсіонерку не випадково 

Двоє чоловіків, які закатували у Рівному жінку, хочуть вийти на волю


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також