Двоє чоловіків, які закатували у Рівному жінку, хочуть вийти на волю

2503 0

Ми у соцмережах:

Двоє чоловіків, які закатували у Рівному жінку, хочуть вийти на волю

Майже 9 років тому рівнянку Зінаїду Римчук знайшли мертвою в оселі її сина на вулиці Залізничній. Тіло жінки виявили рятувальники. Як виявилося, під банальну пожежу зловмисники намагалися замаскувати вбивство.

У серпні 2012 року у помешкання родини Римчуків, проникли злодії. Вони пограбували та задушили рівнянку. Потім намагалися замаскувати злочин, влаштувавши пожежу.

Зараз обвинувачені у вбивстві Павло Глобін та Павло Матюк перебувають у СІЗО. Чоловіки своєї провини не визнають та всіляко відтягують час, повідомляє Рівне 1.

Учора, 1 лютого відбулося чергове засідання суду. Якщо раніше обвинувачені всіляко намагались його перенести, вигадуючи нові причини, то тепер просять його продовжити. Цього разу вже вдруге в залі суду не з'явився один з присяжних та адвокат Глобіна.

Прокурор, потерпілий та адвокат Матюка запропонували перенести розгляд справи. Однак, обвинувачений Павло Глобін цьому заперечував:

- В наше 21 століття є комп'ютери, телефони, гаджети, чого тільки немає. До неї подзвонити, прийти елементарно. Ніхто цього робити не хоче. До прокурора біжіть, щоб він забезпечив явку учасника суду.

За таких обставин розгляд справи перенесли. Опісля, засідання Павло Глобін доводив, що начебто суд є неправомірним:

- Я з собою вожу 7 томів кримінальної справи, в якій все зазначено. Але суд моя заяви ігнорує. Мої права тут порушуються, і ніхто на це не реагує.Тому ми з Матюком тут стоїмо на варті порядку і намагаємось довести свою невинуватість.

Судові засідання тягнуться вже 9 рік поспіль, а обвинуваченим досі не винесли вирок. Наступне засідання відбудеться 3 лютого.

Читайте також:  Рідні не знають, хто міг убити , Міліція розкрила вбивство на Залізничній

Злочинці прослуховували розмови усієї родини , Задушили пенсіонерку не випадково


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також