9 працівників звільнять з апарату Рівненської міської ради

3990 0

Ми у соцмережах:

9 працівників звільнять з апарату Рівненської міської ради

Апарат Рівненської міської ради «перекроюють»: частину працівників звільнять, деякі відділи об’єднають, створюють нові сектори.

 Про це стало відомо під час засідання комісії з питань освіти, науки, культури. Депутати Рівненської міської ради, які входять до числа комісії, погодили зміни, запропоновані керуючою справами виконкому Марією Корнійчук.

Як зазначено в Довідці до відповідного проекту рішення триває оптимізація штатної чисельності апарату ради і виконавчого комітету. Отже, в її процесі буде скорочено 9 штатних одиниць: 3 з відділу автоматизації інформаційного забезпечення та управління, 2 із загального відділу та 4 з управління надзвичайних ситуацій.

Економія від скорочення штату становитиме 110 тисяч гривень в місяць.

Також зміниться сама структура апарату. Якщо раніше до її складу входило 16 відділів, один сектор та одне управління, то відповідно до нових змін апарат налічуватиме 17 відділів та чотири сектори. Частина відділів – це старі, які об’єднали в один. Наприклад, відділ комунікації та зв’язків з громадськістю – це старий відділ інформаційно-аналітичного забезпечення, якому також підпорядковуватиметься новостворений сектор звернень громадян (колишній відділ звернень громадян).

Рішення «Про внесення змін до структури Рівненської міської ради та її виконавчих органів» розглядатиметься на листопадовій сесії Рівненської міської ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також