Академія життя: першому директору Рівненської АЕС Володимиру Коровкіну виповнюється 90 років

4373 0

Ми у соцмережах:

Академія життя: першому директору Рівненської АЕС Володимиру Коровкіну виповнюється 90 років

З нагоди ювілею легендарного енергетика та першого директора Рівненської АЕС у Палаці культури ім. Лесі Українки відбудеться урочистий захід «Академія життя. Автограф від Володимира Коровкіна».

Володимир  Коровкін – заслужений енергетик України, член академії інженерних наук, член Правління - голова ветеранської секції громадської організації «Українське ядерне товариство». З початку будівництва Рівненської АЕС у 1973 році до 2002 року Володимир Олександрович обіймав посаду директора ядерного об’єкту. За цей період він був не лише керівником РАЕС – лідером багатотисячного колективу атомників, але й з нуля відбудовував величне місто-супутник електростанції.

До сьогодні Володимир Олександрович залишається громадянином з активною життєвою позицією. Він продовжує вносити вагомий вклад у розвиток атомно-енергетичного сектору країни та ділитись, накопиченим десятиліттями, безцінним професійним та життєвим досвідом.

Організатором заходу, приуроченого до ювілею Володимира Коровкіна, виступає ГО «УкрЯТ». Як відзначають організатори, дана подія – це унікальна нагода почути з перших уст одного із засновників атомної промисловості країни про зародження поліського енерговелета, його етапи становлення, здобутки та знакові події, а також надихнутися розповіддю харизматичного лідера до особистих досягнень та звершень.

Зустріч відбудеться 25 лютого 2020 року у ПК РАЕС. Початок о 16:00, повідомляє веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також