Басейну ще немає, але у рівненській школі вікна мають замінити

2118 0

Ми у соцмережах:

фото: Суспільне

Після призначення директоркою дитячо-юнацької спортивної школи №2 колишня чемпіонка Європи з плавання Анна Хлістунова-Шарпар почала активно добиватися виділення грошей на ремонт існуючого басейну та будівництво нового. У цьому їй допомагає статус депутатки міської ради та видатні досягнення випускника згаданої школи Михайла Романчука, який здобув дві медалі на Олімпійських Іграх у Токіо. Поки що гроші дали лише на ремонт. Головним же своїм завданням нова директора вважає будівництво нового басейну — для цього міська рада вже відвела земельну ділянку.

Анна Хлістунова-Шарпар, директорка:

Кошти на ремонт басейну я ще вибивала до того, як очолила цей заклад. Було виділено 1 мільйон 300 тисяч. За ці гроші уже ремонтується фасад та будуть замінені вікна, яким вже 33 роки. Коли я стала директором, то одразу подала заявку від школи до програми «Велике будівництво». Прошу кошти на капітальний ремонт школи. Нам потрібно близько 52 мільйонів гривень. Прошу їх у президента, бо розумію, що у бюджеті Рівного таких фінансових ресурсів немає, а ремонтувати у школі потрібно все: від труб до фасаду.

У нашій школі навчався олімпійський призер Михайло Романчук. Наявність такого потужного спортсмена буде хорошим аргументом для Києва. Бо окрім капітального ремонту, ми ще попросили гроші на будівництво нового 50‑метрового басейну. Такого басейну в Західній Україні немає. Якщо він з’явиться у нас, то в Рівному будуть тренуватися усі майбутні олімпійські чемпіони з усієї України.

Нагадаємо, що Анна Хлістунова-Шарпар очолила спортивну школу після того, як у квітні цього року тренерку з плавання Світлану Волошину звинуватили у побитті дитини. Після скандалу місце Юрія Єфімчука, в якого закінчився контракт, зайняла нещодавно обрана депутатка.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також