Без гарячої води — до жовтня

2615 0

Ми у соцмережах:

Без гарячої води — до жовтня

Сьогодні об 11 годині буде припинено подачу газу на котельні. Не тільки у Рівному, а й по всій Україні. Про це попередила теплопостачальні підприємства НАК "Нафтогаз України". Отже, міста залишаться без гарячої води. Аж до осені.

вода Офіційне пояснення "Нафтогазу" — теплопостачальні підприємства не розрахувалися за газ. Втім, наприклад, ТОВ "Рівнетеплоенерго", яке обслуговує Рівне, сплатило майже всю суму за газ за цей опалювальний період і посідає друге місце в країні за оплатою. Однак на рахунку підприємства є борг… держави, яка досі не розрахувалася за різницю в тарифах за минулі опалювальні сезони, також НАК порахувала всі пені та штрафи й оприлюднила суму боргу понад 102 млн. грн. Тепловики кажуть, що борг за газ — формальна причина, насправді ж просто є потреба економити блакитне паливо. Степан Коропецький, директор ТОВ "Рівнетеплоенерго":

— Багато директорів теплопостачальних підприємств на другий день після оголошення про відключення поїхали до Києва. Ми намагаємося щось вирішити, але думаю, що домовитися не вдасться. "Нафтогаз" таки відключить газ і гаряче водопостачання доведеться припинити.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також