Білоруську циганку, яка обікрала дубенчанку, зловили на Житомирщині

995 0

Ми у соцмережах:

Білоруську циганку, яка обікрала дубенчанку, зловили на Житомирщині

Вийти на слід аферистки вдалося завдяки чіткій і злагодженій роботі працівників карного розшуку обласного управління та Дубенського відділу, а також інших оперативних служб та слідчих підрозділів. Підозрювана у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного часу, перебуває під вартою.

До будинку 77-річної дубенчанки 4 квітня близько 16-ї години прийшли дві жінки: обидві представилися працівницями газової служби. Одна з них, оглянувши котел, запевнила господиню, що його потрібно замінити на більш якісний та дорогий. 

В умовах воєнного стану пенсіонерці це можуть зробити за символічну плату — 500 гривень. У цей час обидві побачили, де зберігаються заощадження, тож далі працювали «за схемою»: одна відволікала, інша — викрала гроші.
Відтак жителька Дубна позбулася 4000 гривень.

Причетною до злочину виявилася 48-річна уродженка Республіки Білорусь, яка має характерну етнічну ознаку та вже неодноразово потрапляла в поле зору поліцейських. Жінка раніше була судима за вчинені злочини проти власності.
Зловмисницю розшукали в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Відомо, що її поплічницею стала 17-річна донька, з якою наразі проводяться слідчі дії.

12  квітня слідчі Дубенського райвідділу поліції за погодження окружної прокуратури повідомили 48-річній жінці про підозру, а суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою.

Відомо, що підозрювана причетна до вчинення аналогічних злочинів на території Тернопільської та Волинської областей. За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє поліція Рівненщини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також