Біля кожного під'їзду — по "поліцейському"?

1043 0

Ми у соцмережах:

Біля кожного під'їзду — по 

Комунальники помітили цікаву тенденцію — як тільки на якійсь вулиці зроблять капітальний ремонт дороги, мешканці починають просити покласти там "лежачих поліцейських". А коли чиновники відмовляють, рівняни роблять їх самі, на що постійно нарікають водії. Зокрема, на сотні метрів уздовж бульвару Богдана Хмельницького місцеві мешканці самовільно поклали 11 перешкод.

Лежачі Комунальники помітили цікаву тенденцію — як тільки на якійсь вулиці зроблять капітальний ремонт дороги, мешканці починають просити покласти там "лежачих поліцейських". А коли чиновники відмовляють, рівняни роблять їх самі, на що постійно нарікають водії. Зокрема, на сотні метрів уздовж бульвару Богдана Хмельницького місцеві мешканці самовільно поклали 11 перешкод. Андрій Валерко, начальник сектора організації безпеки дорожнього руху обласної ДАІ:

— Коли поклали "лежачих поліцейських" біля шкіл та в місцях концентрації ДТП — зробили хорошу справу. Та рівняни вирішили, що їх треба класти мало не біля кожного житлового будинку. На координаційній раді минулого тижня озвучили три прохання. Колективне звернення написали мешканці будинку на вул.Корольова, 4 та з вулиці Гур'єва, де нещодавно зробили капремонт. Але всіх перевершили мешканці будинку з шістьма під'їздами на вул. Крушельницької, 77 — просять аж сім "лежачих поліцейських"! Їхнє прохання відхилили за недоцільністю.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також