Біля Острога загинуло четверо людей

2519 0

Ми у соцмережах:

Біля Острога загинуло четверо людей

Водій легковика та троє його пасажирів, які їхали у неділю вночі з Рівного в Остріг, загинули. З учасників цієї ДТП живим залишився лише водій вантажівки, з якою зіткнувся легковик. У ту ніч 24-річний мешканець села Точевики Острозького району Євген Стецюк їхав «Фіатом» зі сторони міста Рівного у напрямку Острога. Було близько півночі.

У ту ніч 24-річний мешканець села Точевики Острозького району Євген Стецюк їхав «Фіатом» зі сторони міста Рівного у напрямку Острога. Було близько півночі. Дощ, який йшов вдень, вже надвечір змінився приморозком. І дорога вкрилась ожеледицею. У селі Прогрес, що в Острозькому районі, «Фіат» виїхав на смугу зустрічного руху і там зіткнувся з «ДАФом». Цією вантажівкою 59-річний Леонід Рехлецький, працівник ТОВ «Украгроторг» з Вінницької області, віз добрива. І водій «Фіата», і його троє пасажирів після зіткнення загинули на місці пригоди. Двом з них — Юрію та Олександру — цьогоріч мало виповнитися по 24 роки, а Михайлу кілька днів тому виповнилося лише сімнадцять. Олександр та Михайло з села Білашів — рідні брати.

Більше фотографій: «На дорозі Рівне-Остріг четверо загиблих»

Водій вантажівки перебував у шоковому стані і не міг чітко розповісти, як все трапилось. Мама, яка втратила у цій автопригоді одразу двох синів, приїхала на місце пригоди. Спершу несамовито ридала, а знесилившись, лягла між мертвими синами. Міліціонери, яким не раз доводилося бачити людське горе, дивлячись на неї, також не могли стримати сліз. Обставини цієї автопригоди зараз з’ясовують слідчі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також