Блюзмени знову завітають до Рівного

1448 0

Ми у соцмережах:

Блюзмени знову завітають до Рівного

Американський блюз у виконанні всесвітньо відомого блюзмена із Бостона, Кіта Данна, та кращих українських виконавців блюзу — «TRAIN FOUR BLUES BAND», вже підігрівав кров рівнян наприкінці серпня 2014 року на міжнародному джазовому фестивалі «Art Jazz Coooperation»

Блюзовий концерт 02 Вже з перших акордів зал не міг всидіти на місці: відбиття такту та посмішки на обличчях, овації та виклик «на біс». Краса музики та блюз волі сповнювали глядачів особливими відчуттями: захищеністю, надією та силою! Відео гала концерту фестивалю: Афиша Цього разу музиканти з «TRAIN FOUR BLUES BAND», Київ, повертаються до Рівного дещо в іншому складі, з іншою назвою, але з тим самим драйвовим та живим блюзом у своєму концертному арсеналі. Ми запрошуємо Вас 26 березня 2015 року, 19-30, у бар — ресторан «Jazz&Blues» на концерт блюзового гурту «Sliding Holders», в складі якого:

Макс Тавріческій — гітара, губна гармоніка, вокал; Роман Сокирко — барабани; Олександр Кузнецов — слайд — гітара.
Столичні блюзмени є представниками трьох поколінь акустичного блюзу. Олександр Кузнецов — майстер слайд-гітари, що почав свій музичний шлях в кінці 60-х років. Макс Тавріческій в якості акомпануючого музиканта приймав участь в українських турах таких блюзменів, як Guy Davis і Keith Dunn. На рахунку Макса — п’ять київських міжнародних фестивалів блюзу в якості автора і організатора. Роман Сокирко акомпанував разом з Максом Кіту Данну в двох його українських турах, а також співпрацював з групами Mojo Jojo, Max Vatutin Trio, Train Four Blues Band. Блюзовий концерт 01 Стилістика колективу включатиме в себе всі відтінки блюзу та класичний репертуар з несподіваним прочитанням. Хлопці обіцяють, що на концерті ми зможемо почути твори таких метрів блюзу, як Robert Johnson, Muddy Waters, JJ Cale, Albert King, Sonny Boy Williamson, несподівані треки The Doors та Tom Waits, а також авторські композиції англійською мовою. Блюзовий концерт 03
Отже, учасники міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz Coooperation 2014»
Блюзовий гурт «Sliding Holders», м. Київ
26 березня 2015 року, 19:30, бар — ресторан «Blues&Jazz»
Детальна інформація за тел. 43-29-73
Джазуймо разом! Джазовий клуб «ДжЕм»


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також