Британська "Барбі" почала ходити на гіпнотерапію, щоб бути більше схожою на ляльку

1490 0

Ми у соцмережах:

Британська

Мешканка Великобританії Блонді Беннет, схиблена на ляльці Барбі, почала щодня відвідувати психотерапевта, щоб за допомогою гіпнозу стати менш розумною.

"Я вже пройшла 20 сеансів і відчуваю, що стаю дурепою, весь час плутаюся. Нещодавно поїхала зустрічати друга в аеропорт і не могла згадати, куди мені потрібно — в зону вильоту чи прильоту. А ще заблукала і три години їздила на автомобілі навколо будинку своєї мами, в якому я виросла", — розповіла 38-річна "лялька" кореспонденту газети "The Mirror". Уродженка Каліфорнії витратила 25 тисяч фунтів стерлінгів на свій бюст, який набув значного розміру, і регулярно користується спреєм для засмаги. А силікон для губ і ботокс надають їй ще більш лялькового вигляду. Гіпнотерапія повинна завершити повне перетворення жінки на "іграшку". "Люди запитують, чому я хочу бути Барбі. А я думаю — а хто б не хотів? У неї ідеальне життя. Все, що вона робить, це ходить магазинами і чепуриться. Вона не турбується ні про що", — розповідає Беннет. Одержимість лялькою Барбі, за зізнанням жінки, у неї почалася ще в юному віці, коли вона гралася з популярною іграшкою. Ставши підлітком, вона почала одягатися як Барбі, висвітлювати волосся і мріяти покататися на "корветі". У 18 років вона отримала роботу в магазині іграшок, де зображала Барбі.

 
"Люди думали, що для мене це всього лише етап життя, але я вирішила перетворитися на Барбі. Мої подруги ненавиділи мене за увагу з боку хлопців, яким подобалося, як я одягнена. І вони вимагали, щоб я виглядала гірше, якщо йду гуляти з ними. Я жила подвійним життям, але вісім років тому вирішила стати Барбі й ігнорувати думку інших людей", — розповідає Беннет. Операція зі збільшення грудей відбулася в серпні минулого року, а в грудні "лялька" зробила операцію на підборідді, щоб контур її обличчя повністю відповідав образу Барбі. "Деякі жінки прикидаються ляльками Барбі, але я вирішила піднятися на наступний рівень. Я хочу, щоб мене сприймали як пластмасову ляльку, і деяка безмозкість є частиною перетворення", — пояснює "барбі". Зараз британка ніде не працює. Підтримувати свою зовнішність на належному рівні їй дозволяє продаж еротичних фотографій, на яких вона постає в образі знаменитої ляльки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також