Чемпіонат області з футболу: без «Малинська», «Маяка» та «Ізотопа»

949 0

Ми у соцмережах:

Виконком обласної асоціації футболу

Обласна асоціація футболу таки отримала від обласної влади дозвіл на проведення чемпіонату Рівненщини. Стартує він найближчої неділі. Щоправда, за спеціальним протоколом — без глядачів та з низкою обмежень. Обмеженим буде і склад учасників — 8 клубів у першій лізі й 6 у другій.

Не буде цього сезону серед учасників чинних чемпіона та призерів. ФК «Малинськ» не заявився на змагання після того, як загинув в ДТП його президент Анатолій Онищук. Сарненський «Маяк» та ФК «Рафалівка», а також «Ізотоп» (Вараш) — через коронавірус. Не буде і радивилівського «Сокола». А от оржівський «ОДЕК» після річної перерви — повернувся. Конкуренцію йому намагатимуться скласти, а насправді вестимуть боротьбу за «срібло» та «бронзу» — ФК «Садове», «Іква» (Млинів), «Коливань» (Клевань), «Калина» (Бугрин), «Аграрій» (Гоща), «Случ» (Березне) та «Локомотив» (Здолбунів).

Друга ліга стартує 23 серпня. У ній змагатимуться ФК «Грем`яче», «Граніт» (Томашгород), ФК «Зарічне», «Енергія» (Володимирець), «Смига-Кеннеберг», «Садове-2».

Кубок Рівненської області стартує 26 серпня з 1/8 фіналу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також