Через російське кіно дівчину загиблого бійця висадили посеред траси на Рівненщині

11065 0

Ми у соцмережах:

Через російське кіно дівчину загиблого бійця висадили посеред траси на Рівненщині

Цієї ночі на 28 січня, в автобусі «Луцьк – Київ», який прямував до столиці через Рівненську область, розгорівся справжній скандал. Ярина Чорногуз, повертаючись з похорон свого хлопця Миколи Сорочука, убитого в ООС снайпером, поконфліктувала з водієм та пасажирами автобуса. Вимагала, щоб вимкнули російське кіно, яке там крутили, а вони відмовилися. В результаті дівчину з подругою-волонтеркою Анастасією Конфедерат висадили посеред траси на Рівненщині.

 

Про конфлікт детально написала сама Ярина Чорногуз на своїй сторінці в соцмережі. З її слів, вона, повертаючись в похорон у пригніченому стані в супроводі Анастасії Конфедерат, змушена була дивитися продукт російського кінематографу, який водій увімкнув для всіх пасажирів. Вона попросила його вимкнути, проте той грубо відмовився. Запропонував натомість пасажирам проголосувати, чи не проти вони дивитися цей фільм. Більшості було байдуже, що дивитися.

Ось відео, яке дівчата зняли в автобусі:                                                            

«Нас двох, волонтерку аерозвідки та госпітальєрку, дорослі зрілі люди, громадяни України, на чолі з водієм погодилися висадити посеред траси, аби далі дивитися у спокої російське кіно.
Прошу допомогти знайти ПІБ особи водія, аби він віднайшов належну йому славу за свій вчинок. @Busfor.ua прошу пояснити, чому на ваших рейсах працюють водії, які дозволяють собі так принижувати клієнтів і не поважати їхні права. Ми також вимагаємо повернення коштів».

Судячи із селфі, яке опублікували дівчата, їх висадили неподалік села Мощаниця, на Рівненщині. Пізніше Ярина Чорногуз написала, що вони успішно дісталися Рівного і пересіли на іншу маршрутку до Києва.

Тим часом на них в столиці вже чекали друзі та активісти. Разом з дівчатами пішли зустрічати водія, який висадив їх посеред траси. Проте той, очевидно, зметикувавши, що його очікують серйозні розборки, поїхав в об’їзд автостанції. Компанія-перевізник, на яку він працює, вже встигла вибачитись перед ними:

«Компанія Winew і Bus Trans офіційно звертається до всіх!
Ми щойно дізналися про ситуацію, котра виникла в автобусі, і м‘яко кажучи шоковані вчинком водіїв.
По-перше, адміністрація видає на кожний автобус флешки з українськими стрічками, тому нам на даний момент незрозуміло як російськомовний фільм з‘явився на екрані автобуса.
По-друге, що найбільше вразило нас, - це реакція водіїв, котрі відмовились вимкнути його на прохання дівчини.
Ми хочемо вибачитись за неприпустиму поведінку працівників фірми.
Наша позиція однозначна: подібні ситуації ганебні й не повинні повторюватися в майбутньому».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також