Чи буде життя в Україні без аналогового телебачення?

1312 0

Ми у соцмережах:

Чи буде життя в Україні без аналогового телебачення?

Доньку Марія Петрівна з чоловіком виглядали ще з ранку, хвилювались, адже після того, як переїхала Галя до Європи, до батьків навідується раз на рік, та й то не кожний. А до батьківської хати дісталася дівчина лише під вечір.

Та всі шляхи ведуть до рідної домівки, до батьківського столу, на якому вільного місця не знайдеш — все заставлено смаколиками.

— Мамо, я вже більше не можу, дуже вдячна, — відсунулася від столу Галина. — А я вам подарунки привезла — хороші мобільні телефони, бо у вас вже занадто застарілі. Ними можна і фотографувати, і в Інтернет заходити, і, навіть, кіно дивитись.

— Як то так? — здивувалася Марія Петрівна. — Навіть кіно? А у нас кажуть, що телебачення взагалі відключать. Як воно тоді буде — навіть не знаю, ми з батьком вечорами тільки телевізором розважаємося. І сусіди наполохані — що ж воно буде?

— А ви бува нічого не плутаєте? Я, коли в аеропорту чекала, новини дивилася, дійсно, невдовзі планують відключити аналогове ефірне телебачення, — з сумнівом відповіла донька. — Але ж буде цифрове телебачення, таке саме у Європі.

— Та для чого воно нам потрібне на старості літ те цифрове, ми з батьком звикли до звичайного, і телевізор у нас старенький, простий та зручний для нас.

— Як для чого? Щоб більше задоволення отримувати від перегляду телепрограм. Адже цифра — це зовсім інша якість зображення, звуку, можливість керувати ефіром. Європа ж недарма вже давно відмовилася від застарілого аналогу. Мене дивує, що в Україні з цим забарилися. У нас, в Іспанії, люди вже й забули про аналог, країна почала перехід на цифру третьою у Європі, після Великобританії та Швеції, і у 2010 році повністю завершила.

— А різницю між застарілими технологіями та сучасними цифровими можу показати вам на прикладі фото, — продовжила дівчина. — Оці телефони, які я вам подарувала, працюють і як фотоапарати.

— Просто чудово, — сказав батько, — такі чіткі картинки, кольори насичені.

— Бо ж цифрова якість, — підсумувала дівчина, — тому завтра будемо підключати вашого телевізора до цифрового телебачення. Також є сенс одразу підключити й Інтернет, адже ваші нові телефони налаштовані на роботу в мережі. Там стільки цікавої інформації, можна переглядати відео і з друзями спілкуватися на спеціальних сайтах.

Наступного дня гостя розбиралася, хто надає послуги цифрового телебачення та Інтернет у Рівному. У Галини, що вже звикла за час проживання в Європі до якісного сервісу та повноцінного набору послуг, свої орієнтири у виборі. Надає перевагу знаному бренду, бажано національного рівня, із сучасним рівнем технологій та сервісу. Цінує додаткові можливості. Зупинилася на компанії «ВОЛЯ», яка є провідним загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- й інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету. Наприкінці минулого року була визнана переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року — 2017» у номінації «Кращий провайдер цифрових розваг: ТБ та високошвидкісний Інтернет». До речі, це вже втретє компанія перемогла у цьому конкурсі.

Ось так дівчина поставила батьків перед фактом: усе вирішено, викликаю майстра для підключення. Замовити підключення можна на сайті: volia.com; у ЦСТ за адресою: вул. Директорії, 6 або зателефонувати до контакт-центру компанії: (050) 502-22–50, (093) 502-22–50, (068) 502-22-50.

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також