У ДБР розповіли, як лейтенант поліції з Дубровиці викрав авто

2562 0

Ми у соцмережах:

У ДБР розповіли, як лейтенант поліції з Дубровиці викрав авто

В міжнародний розшук оголошено експоліцейського Вадима Годунка, лейтенанта - дізнавача з Дубровиці, який незаконно забрав автомобіль «БМВ 525» із спецмайданчику для продажу

Працівники Теруправління ДБР Хмельницького за сприяння ДВБ Нацполіції заочно повідомили про підозру та оголосили у міжнародний розшук колишнього працівника Сарненського райвідділу поліції в Рівненській області, який разом зі спільником викрав авто, що було речовим доказом у справі за статтею заміни агрегатів транспортного засобу.

Поліцейський незаконно закрив кримінальне провадження та підробив заяву від імені власника, який начебто бажав забрати авто із спецмайданчика. Друг поліцейського по цим документам отримав та вивіз авто. Спільники планували виготовити для викраденого авто нові документи, зробити ремонт та продати.
Поліцейський підозрюється у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, а його спільник з Волині - у пособництві . Обвинувальний акт щодо спільника направлено до суду.

Речниця теруправління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук повідомила сьогодні: поліцейський був звільнений із лав Нацполіції України. Він переховується від слідства та перебуває у міжнародному розшуку.

Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Рівненська обласна прокуратура, оперативний супровід – Нацполіція. 

Читайте також: У Дубровиці судитимуть чоловіка з Волині, бо заволодів речовим доказом – автомобілем «БМВ 525»  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також