Де біля Рівного можна організувати сімейний відпочинок на природі

5503 0

Ми у соцмережах:

Де біля Рівного можна організувати сімейний відпочинок на природі

Як спланувати свій відпочинок на вихідні так, аби провести час у приємній атмосфері, побути разом з рідними чи коханими людьми і одночасно отримати якісь нові враження. Кожен хоч раз у житті стикався з цією проблемою. Адже смаки й інтереси у всіх різні, а більшість закладів, у кращому разі, пропонують щось досить вузькоспрямоване. Десь можна смачно поїсти, десь розважитись, десь пропонують активний відпочинок, десь екстремальний, але у Рівному майже ніде не пропонують популярного в Європі комплексного підходу до організації дозвілля.

Чому МАЙЖЕ НІДЕ? Тому що напередодні нам вдалося знайти місце, яке обіцяє перетворити наш вікенд на місце для ідеального відпочинку, ДЕ кожен знайде собі зайняття до душі.

Мисливсько-спортивний комплекс “Сокіл” - www.sokil-susk.com.ua

Назва цього відпочинкового комплексу, що розташований у селищі Суськ за 20 кілометрів від Рівного, спершу бентежить. Здається, що полювання не в’яжеться із сімейним відпочинком. Але при ближчому знайомстві сумніви розвіюються, адже у “Соколі” продумано підійшли до дозвілля своїх відвідувачів. І мисливство - важливий, але далеко не єдиний напрямок, у якому розвивається комплекс.

Найважливіше - це єднання з природою, яка тут просто неймовірно мальовнича. І навіть якщо полюванням ви не захоплюєтесь, відпочинок у лісі, який переповнений різними рідкісними тваринами, для вас може стати джерелом неймовірних вражень.

Ось тільки уявить сімейну велосипедну прогулянку лісовою дорогою, де обабіч спокійно пасуться олені чи косулі!

Навіть для вже досвідченого туриста це незабутні емоції, не кажучи вже про дітей, які подібних тварин бачили тільки по телевізору.

При цьому маршрут вивірено і прокладено угіддями “Сокола” так, що ви просто не зможете не зустрітися з цими благородними і неймовірно красивими тваринами. А велосипеди вам видадуть в оренду просто на базі. Тож про це турбуватися не доведеться. Причому велосипеди тут різні - як для дорослих, так і для дітей, є навіть спеціальний жіночий варіант, тож на прогулянці всі члени вашої родини почуватимуться комфортно.

Цікаво, що для того, аби подивитися на диких тварин, можна і не їхати далеко у ліси. Частина тварин, яких тільки планують випустити в дику природу, ще у спеціальних вольєрах. За вашим бажанням працівники МСК “Сокіл” покажуть дорогу і ви зможете поспостерігати за ними у комфортних і цілком безпечних умовах.

До послуг відвідувачів МСК “Сокіл” величезна стайня з кіньми, де можна буде отримати уроки верхової їзди. На всій території розкидано зручні альтанки для відпочинку. Функціонує готель та лазня, яка обладнана всім необхідним для справжнього релаксу. А якщо ви зголоднієте, вишуканими стравами з дичини вас почастує професійний кухар кафе “Сокіл”.

Крім того, на території “Сокола” можна спробувати свої сили у стрільбі на спеціально обладнаному стрільбищі.

А також пограти у пейнтбол. Хоча це уже скоріше для великих компаній і корпоративного відпочинку.

Докладний фотозвіт про наш вікенд у МСК “Сокіл” чекайте незабаром.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також