Де купити стильне плаття на осінь і підкреслити свою індивідуальність.

772 0

Ми у соцмережах:

Де купити стильне плаття на осінь і підкреслити свою індивідуальність.

Осінь — сезон красивих образів, затишних нарядів та різноманітних колірних і тканинних варіацій. І кожної модниці хочеться в цьому достатку краси і стилю знайти щось «своє». Те, що відповідає саме її настрою, її перевагам і смакам. І що дозволить не втратити свою індивідуальність в цьому модному марафоні трендів і тенденцій. А що може більше витончено піднести жіночий силует у всіх його принади, ніж вдало підібране плаття. А якщо в ньому поєднуються актуальний фасон, висока якість, легкість, натуральність і доступність — це стовідсоткове влучання в ціль.

Саме з такою пропозицією український бренд HELENA і створив свою колекцію «Осінь-21», в асортименті якої, безумовно, знайдуться ідеальні варіанти красивих суконь, як для повсякденних луків, так і для святкового виходу на різні заходи. У представленій лінійці основний акцент зроблений на бавовняні і віскозні тканини, а також вільні і зручні силуети. Які в поєднанні подарують відчуття повного комфорту своїй власниці. А оригінальні принти і трендові дизайнерські рішення не залишать байдужими навіть найвимогливіших красунь.

Для стильного ділового аутфіта вдалими будуть моделі в нейтральних нюдових тонах. Злегка прилеглі фасони і принти з ненав'язливим малюнком — тонка смужка, клітинка, «горох» або дрібний квітковий варіант — якщо дресс-код не відрізняється особливою суворістю. Монохромні варіації в цьому сезоні також займають лідируючі позиції в базовому офісному гардеробі. Всілякі відтінки бежевого, синього, коричневого або універсальний чорний — в однотонному виконанні такі плаття будуть виглядати дуже стримано і доречно. Теж саме можна відзначити і про вироби з деніму.

 

Але, не варто забувати, що осінь — це час приємних ностальгічних прогулянок, красивих романтичних побачень та “теплих” зустрічей з друзями. Саме тому, в шафі кожної модниці повинні бути плаття, що відповідають таким невимушеним подіям. І дуже приємно, що в такому випадку, можна дозволити собі практично все — самі строкаті тони, екстравагантні фасони, комбінації різних фактур тканини і навіть стилів в одному виробі. Не бійтеся експериментувати і створювати неповторні стильні образи та бути максимально жіночними і привабливими.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також