Двоє спортсменів з Рівненщини поїдуть на Олімпійські Ігри

635 0

Ми у соцмережах:

Двоє спортсменів з Рівненщини поїдуть на Олімпійські Ігри

Покажуть, на що здібні у стрільбі та велоспорті.

Національний олімпійський комітет затвердив склад збірної України, яка виступить на літніх Олімпійських іграх у Парижі. Змагання триватимуть з 26 липня до 11 серпня.

 - Так, до команди національної збірної потрапили двоє спортсменів з Рівненщини - велосипедист Олександр Гудима та лучник Михайло Усач, - повідомили у Рівненській ОВА.
 
Як пояснив голова обласної ради Андрій Карауш, Олександр Гудима виступатиме у велоспорті, категорія маунтенбайк. 21-річний спортсмен є майстром спорту України міжнародного класу. У 2021 році рівнянин став першим в історії України юніором-чемпіоном Європи з маунтенбайку.
 
Михайло Усач виступатиме у стрільбі з лука. 33-річний майстер спорту України міжнародного класу – з Березного. У лютому 2024 року на чемпіонаті Європи у приміщенні став чемпіоном у командній першості та бронзовим призером в особистих змаганнях.
 
- І спортсменам, і тренерам щиро бажаю підкорити на найвищі сходинки п’єдесталу. Рівненщина, як і вся Україна, вболіватиме за вас. Про тих, хто представлятиме область на Паралімпіаді – пізніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також