Дзвінки в Чехію - вибираємо оператора

415 0

Ми у соцмережах:

Дзвінки в Чехію - вибираємо оператора

У Чехії туристам комфортно, сфера послуг в країні працює прекрасно. Однак про мобільному спілкуванні краще подбати самому, ще до вильоту з України. І щоб не було проблем подзвонити в Чехію підключай вигідний тариф, спілкуйся з рідними, по роботі, з друзями - це ж так легко з «Київстар». Інакше доведеться похапцем, на суміші англійської з чеським пояснюватися з продавцями салонів стільникового зв'язку і купувати не найвигідніший тариф на міжнародні дзвінки, а той, який запропонують. Давайте розберемося, як найкраще забезпечити себе стільниковим зв'язком в Чехії.

Через місцевих операторів

Високий рівень життя в країні визначає відповідні тарифи на міжнародні переговори. Зв'язок в Чехії - дорожче, ніж в будь-якому іншій європейській державі. Використовуючи сім-карту будь-якого з місцевих операторів, мандрівник з України, витрачає на мобільне спілкування з сім'єю, роботою і друзями приблизно 1000 гривень в тиждень.

Оформити ділові відносини з чеської стільникового компанією можна одним із двох способів:

• укласти договір (контракт);

• купити сім-карту з передоплатою.

Перший варіант доречний для тих приїжджих, які збираються провести в республіці не менше одного місяця. Другий кращий в тому випадку, коли турист приїхав всього на кілька днів.

Навіщо переплачувати?

За договором дзвінки з Чехії обходяться дешевше, ніж по авансованих сім-карті місцевого оператора, але абонентська плата за послуги береться раз на місяць. Відповідно, використовуючи чеську мобільний зв'язок, скажімо, всього два тижні, за решту днів доведеться переплатити.

Сім-карту місцевого оператора з передоплатою можна купити, навіть не пред'являючи документи. Як нею користуватися? Легко. Після кожного вихідного дзвінка абонент отримує СМС, в якому повідомляється, скільки коштів витрачено на переговори і скільки залишилося на мобільному рахунку. Зручно, але дорого. До того ж не факт, що вся сума, проавансованих оператору, за час поїздки буде витрачена один до одного. В результаті знову ж - переплата.

Є й інший варіант: ще до вильоту в Чехію оформити роумінг у свого постійного українського оператора.

Досить правильно вибрати сім-карту - і можна обійтися без гіда.

За туристичної сім-карті

За вигідною ціною дзвонити з Чехії і в її межах можна, купивши спеціальну туристичну сім-карту «Київстару». Дзвінки з Чехії по карті «Київстар» раз в десять економічніше вихідних дзвінків, забезпечених іншими операторами.

Перевитрата коштів на мобільний зв'язок «Київстар» виключається, тому що абонентська плата за неї не передбачена. У той же час немає ризику витратити гроші до мінусового балансу: коли сума на рахунку наблизиться до нуля, система автоматично попередить про це.

Після покупки сім-карти в любому офісі компанії або через інтернет-магазин абонент користується послугами зв'язку на наступних умовах, ви зрозумієте наскільки це вигідно і комфортно.

Навіть дорога мобільний зв'язок Чехії з туристичною картою «Київстар» стає економічною і зручною!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також