Екскеруючу відділення Приватбанку з Вараша судитимуть

997 0

Ми у соцмережах:

Екскеруючу відділення Приватбанку з Вараша судитимуть

Колишня очільниця банку Олена Шевчук привласнила понад 1,3 млн грн

Рівненською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексочільниці Вараського відділення банку, якій інкримінують незаконні дії з інформацією, яка обробляється в автоматизованій системі, а також підробку платіжних карток та привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем з подальшою легалізацією незаконно отриманих грошових коштів.

Під час досудового розслідування встановлено, що жінка незаконно здійснювала перевипуск банківських карт померлих клієнтів установи, та таким чином отримувала доступ до їх рахунків. Пізніше гроші з карток знімав чоловік обвинуваченої, якого вона залучила до протиправної діяльності.

Правоохоронцями встановлено 15 епізодів такого привласнення коштів, загальна сума збитків перевищує 1,3 млн грн.
Жінка тривалий час була в розшуку, а коли її затримали – суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 259 тис. грн. Зловмисниця цю суму внесла, вийшла з-під варти і знову зникла.

За даними слідства вона перетнула кордон за чужими документами і наразі, разом з чоловіком, перебуває в міжнародному розшуку.

Заставу, за клопотанням прокуратури, скеровано на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України. 

Досудове розслідування за спеціальною процедурою проводили слідчі ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області Департаменту кіберполіції НП України. 

Читайте також: Банкірка з Вараша зникла слідом за чоловіком

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також