Ексвійськком Рівненщини хоче вийти із СІЗО (ВІДЕО)

4430 0

Ми у соцмережах:

Ексвійськком Рівненщини хоче вийти із СІЗО (ВІДЕО)

Сергій Луцюк, який в липні минулого року бив свого підлеглого, хоче вийти із СІЗО додому. 4 квітня він знову просив про це суддів Рівненського апеляційного суду.

Що вирішила феміда, дивіться далі у сюжеті Рівне 1

Ексначальник обласного ТЦК Сергій Луцюк вкотре просить апеляційний суд відпустити його із СІЗО додому. Участь у засіданні він та прокурор беруть по відеозв`язку. Цього разу один із трьох адвокатів ексвоєнкома заявив, що справа не може розглядатися. Усе через прокурора, який спеціалізується у Львівській області, а не Рівненщини.

 

Усі доводи адвоката колишнього військового комісара прокурор спростував. Пояснивши, що свої обов`язки він виконує згідно з чинним законодавством.

Справа Сергія Луцюка знаходиться в суді через ось це відео. На якому видно як він проводить, так звану, виховну роботу із своїм підлеглим.

Сталося це в липні минулого року. Тоді ж його і затримали без права внесення застави. До слова, ще донедавна разом із Сергієм Луцюком в СІЗО знаходився і його колега ексначальник районного ТЦК Віталій Козачук, який знімав усе на телефон. Однак, в березні цього року суд випустив його під цілодобовий домашній арешт. Тоді Козачук посилався на стан свого здоров`я, а ще задонатив на ЗСУ. Тож адвокати Сергія Луцюка також просять суд відпустити його додому під цілодобовий домашній арешт.

Однак, колегія суддів вирішила не підтримувати адвокатів ексвоєнкома Луцюка.

Додамо, що через перевищення службових повноважень в умовах воєнного стану Сергію Луцюку загрожує до 12 років за ґратами.

Читайте також: Хто такий Луцюк, який відправляє чоловіків з Рівненщини на війну?

В колишнього обласного воєнкома Рівненщини знайшли квартири, елітну дачу та будинок у Буковелі

Колишнім воєнкомам з Рівненщини проситимуть по 12 років

Ексрайонний військовий комісар з Рівненщини задонатив на ЗСУ й вийшов на свободу


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також