«Еротична» Даринка дратує пенсіонерок

3578 0

Ми у соцмережах:

«Еротична» Даринка дратує пенсіонерок

На алеї у рівненському парку Молоді з’явилася ще одна кована фігура — гойдалка “Дитячі пустощі”. Привезли її тихо і без офіціозу. Аж раптом через тиждень міський голова надумав її урочисто відкрити. Хоча діти й так каталися на ній, не питаючи дозволу у влади, бо перед тим гойдалка півроку простояла у центральному парку міста.

Даринка Володимир Хомко пояснив своє рішення бажанням подякувати ковалям. Адже хмельничанин Артем Вольський працював над нею майже 6 місяців. Гойдалка — заввишки 6,5 метра та важить півтори тонни. У серпні на фестивалі ковалів її ще й прикрасили металевими іграшками. Планується, що такі ковані скульптури стоятимуть по всій алеї, аж до музею. Поки що гойдалка стала другою скульптурою — на початку алеї стоїть "Даринка", яку викували торік. Щоправда, металева жінка викликає у рівнян неоднозначну реакцію. Одні нею захоплюються, інші — обурюються і вимагають перенести подалі від очей, бо вважають надто еротичною. Міський голова каже, що до нього телефонували уже кілька консервативно налаштованих пенсіонерок, які вважають, що оголеній дамі в центрі міста — не місце. Згодом і “Металеве серце”, що стоїть під вікнами сесійної зали міськради, очевидно, перевезуть на паркову алею. Замість нього поставлять іншу скульптуру. Ніна Крока, організатор фестивалю ковалів:

— Ми хочемо зробити наше місто оригінальним, щоб було що показати туристам. Маленькі скульптури на цій алеї просто загубляться, тому й вирішили ставити масивні. Щороку в січні визначаємо тему ковальського фестивалю, а в серпні майстри над нею працюють. Уже були теми кохання, жінки та дітей. Можливо, наступного літа ковалі візьмуться за філософію і таємниці життя та смерті.
Олена Власова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також