Фестиваль «Тарас Бульба 2020» перенесли на наступний рік

1321 0

Ми у соцмережах:

Фестиваль «Тарас Бульба 2020» перенесли на наступний рік

Про це організатори повідомили сьогодні у Фейсбуці.

У повідомленні йдеться:

- Цього року ми мали амбітні плани на проведення фестивалю «Тарас Бульба 2020» у Дубні. Але події, що розгортаються останнім часом в Україні і світі, зокрема, карантинні заходи від COVID-19, змушують нас ці плани переглянути. Ми розуміємо всю відповідальність перед нашими відвідувачами, учасниками і суспільством. Тому, порадившись з нашими партнерами Дубенською міською радою та Рівненською облдержадміністрацією, прийняли рішення фестиваль «Тарас Бульба 2020» перенести на наступний 2021-й рік. 
Стосовно заявок, які подавали українські гурти у конкурс фестивалю «Тарас Бульба 2020». Усі заявки будуть розглянуті уже у конкурсі на 2021-й рік. Але конкурсантам запропонуємо подати нову заявку, в якій можна надати нові і більш якісні творчі матеріали. Про це поінформуємо окремо кожного заявника на електронну пошту.
Щиро бажаємо здоров’я вам та вашим близьким! Бережіть себе! До зустрічі на фестивалі «Тарас Бульба 2021»! 

Рок-фестиваль «Тарас Бульба» — за роком заснування є ровесником Незалежності України. Фестиваль традиційно проходить у місті Дубно. Є найстарішим рок-фестивалем України. Головною умовою участі у фестивалі є виконання україномовної рок-музики у всіх її напрямках та стилях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також