Гнав понад 150 км/год: у Рівному водій влаштував справжні перегони з поліцією

321 0

Ми у соцмережах:

Скріншот з відео патрульної поліції Рівненщини

Але все ж попався.

 - Як думаєте, чи часто громадяни телефонують на лінію 102 та повідомляють про те, що за ними женеться поліція? А ми вчора отримали такий дзвіночок, - розповідають про цю курйозну ситуацію рівненські патрульні.

У Волинській області на дорожній станції патрульної поліції вночі зупинили водія з ознаками наркотичного сп'яніння. Але той вирішив, що втекти від поліцейських — це хороша ідея, тому рушив в напрямку Рівного. Орієнтування про втікача одразу отримали рівненські патрульні.
 
- Водій летів 150+ км/год, тому поліцейські припустили, що їхатиме він центральною вулицею міста і створили штучний затор. За декілька хвилин водій-втікач вже був у Рівному, - продовжують правоохоронці.
 
Паралельно він встиг зателефонувати на 102 і повідомити про швидкість, з якою рухається, і про поліцейські авто, які його переслідують.
 
- Оскільки діватися було нікуди, він зменшив швидкість та зупинився. Проходити огляд на стан сп'яніння відмовився. Проте, всі "плюшки" за 5-зірочок погоні все ж отримав, - жартують патрульні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також