Голова Рівненської ОДА: гроші на аеропорт дадуть, але не всі

1936 0

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та колишній голова ОДА Віталій Чугунніков

На сесії Рівненської обласної ради Михайло Кириллов попросив колег-депутатів включити до змін до обласного бюджету на цей рік протокольне доручення облдержадміністрації, щоб вона, формуючи проект бюджету на наступний рік, передбачила гроші на рівненський аеропорт.

Пан Кириллов наполягав, що потрібно доручити ОДА, аби у бюджеті на наступний рік передбачили суму, достатню, щоб погасити усі борги аеропорту, а це більше 20 млн грн.

Михайло Кириллов

З паном Кирилловим погодився Володимир Муляр, зазначивши, що якщо коштів не дати, то "аеропорт роздерибанять".

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зазначив, що кошти на аеропорт у бюджет на 2019 рік передбачать, але додав, що погашати всю суму боргу у 2019 році немає сенсу, оскільки варто передбачити реструктуризацію боргів.

Муляр Володимир

Депутати Геннадій Шевченко та Василь Кльоп вимагали, щоб була дана відповідь, чому аеропорт має стільки боргів. Голова облради Олександр Данильчук зазначив, що в аеропорту проведуть аудит і буде розмова з директором летовища.

За протокольне доручення депутати не голосували.

Нагадаємо, що аеропорт має не лише борг перед податковою та Пенсійним, а й 2,1 млн грн перед власними працівниками, які сьогодні прийшли до облради з плакатами, що вони - люди, а тому вимагають отримати зарплати, яких не бачили з червня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також