Головному лісівнику області вручили нагороду Міноборони (ФОТО)

1728 0

Ми у соцмережах:

Головному лісівнику області вручили нагороду Міноборони (ФОТО)

Сезон нагород рівненських посадовців, які представляють "БПП "Солідарність", схоже, - у розпалі. Нещодавно голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та депутат Рівненської міської ради Богдан Гапяк отримали церковні ордени. А тепер Віталій Сухович, який очолює Головне управління лісового та мисливського господарства в Рівненській області, був відзначений Міністерством оборони. Йому вручили медаль у формі зірки.

 Про нагороду п.Сухович повідомив сам:

«На виізній колегії агентства лісових ресурсів України, що проходила на території Чернігівської області отримав високу нагороду Міністерства оборони України. Це заслуга всього колективу лісівників Рівненщини.СЛАВА УКРАІНІ- ГЕРОЯМ СЛАВА!!!»
Згідно нагородному листу, посадовця відзначили «За значний особистий внесок в організації та надання всебічної допомоги особовому складу частин та підрозділів ЗСУ та активну громадянську позицію».
Нагадаємо, Державне підприємство «Рокитнівський держспецлісгосп» подало позов до Рівненського окружного адміністративного суду на Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства.
У позові лісгосп просить визнати протиправною «бездіяльність управління щодо видачі спеціальних дозволів на заготівлю деревини та зобов’язати здійснити видачу відповідних дозвільних документів».
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також