Керівник «BMW Club Rivne» назвав причини затримання рівнян біля «Екватора»

4331 0

Ми у соцмережах:

Керівник «BMW Club Rivne» назвав причини затримання рівнян біля «Екватора»

Причини затримання трьох людей у суботу на парковці біля ТРЦ "Екватор" у Рівному були надуманими і формальними, тому дії поліції будуть оскаржувати.

Так прокоментував Суспільному це затримання керівник "BMW Club Rivne" Олександр Муленко.

За словами Олександра, поліція загалом забрала до відділку трьох людей. На його думку, причини затримання були надуманими і формальними, тому дії поліції вони будуть оскаржувати. Він додав, що жодної кримінальної справи стосовно учасників вчорашніх подій чи протоколів затримання немає.

Олександр Муленко вважає, що ймовірною причиною конфронтації може бути неформальна давня неприязнь сторін через те, що вони автолюбителі займаються дрифтом у місті.  Він також зазначив, що один із затриманих вчора учасників – це людина, яка обізнана в законодавстві та постійно оскаржує дії поліції, називаючи їх неправомірними.

Олександр Муленко зауважив, що під час учорашніх подій біля ТРЦ "Екватор" була присутня чимала кількість глядачів, в тому числі і неповнолітніх, які могли палити цигарки чи пити пиво, а згодом своїми діями певною мірою і спровокувати поліцейських. Тому на наступні рази "BMW"- клуб буде думати, як зробити, щоби такої ситуації більше не повторилося. Глядачі не мають жодного стосунку до "BMW"-клубу та відповідальності за них вони не несуть.

Читайте більше: Дрифт на «Екваторі» у Рівному: є затримані


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також