Хлопця з Гощі, який бігав по поліцейському авто, покарає сам Князєв

3076 1

Ми у соцмережах:

Хлопця з Гощі, який бігав по поліцейському авто, покарає сам Князєв

20-річний Дмитро Ільчук з Гощі називає себе руфером, тобто людиною, яка здійснює екстремальні вчинки з ризиком для життя — наприклад, залазить на дахи будинків, фотографуючись на самому краю.

Дмитро торік стрибнув на залізничні колії перед електричкою, а коли машиніст пригальмував, подумавши, що збив людину, зумів вискочити з-під коліс. Усі такі свої зухвалі вчинки хлопець знімає на відео і викладає у свій канал в YouTube, додаючи йому популярності. А днями хлопець спеціально приїхав з Гощі до Рівного і зафільмував черговий відеосюжет - вискочивши на поліцейське авто, припарковане навпроти кінопалацу «Україна» на вулиці Міцкевича, пробігся по ньому та кинувся втікати. Саме завдяки оприлюдненому ним відео поліцейські й знайшли Дмитра, і тепер він спілкується із слідчими.

Андрій Крутень, заступник начальника патрульної поліції:

- Патрульні поліцейські були на виклику, і залишили “Пріус” на Міцкевича. Цим і скористався цей громадянин. Коли патрульні повернулися, то написали рапорти про те, що були виявлені факти пошкоджень автомобіля. Звідки вони взялися, пояснити не могли, аж доки хлопець не виклав відео свого вчинку в Інтернет. Після чого він зателефонував на «102» й зізнався у скоєному. Його було затримано та доправлено до міського відділу поліції.

Василь Зелінський, начальник міського відділу поліції Рівного:

- Цей хлопець понесе кримінальну відповідальність. Буде навіть обрана міра запобіжного заходу. Бо це не дрібне хуліганство. Адже порушник публічно закликав молодих людей повторити його вчинок. Така позиція не тільки моя, а й голови Національної поліції України Сергія Князєва. Потрібно розуміти, що те, що він робить, несе загрозу для життя інших людей. Уявіть, що ще якісь молоді люди почнуть лягати під поїзд, як він.
Ми намагалися зустрітися з руфером Дмитром Ільчуком, але на призначену ним зустріч біля міського управління поліції Рівного він так і не прийшов.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також