Баскетболісти Рівного здобули п’ять перемог в Чемпіонатах України за два дні

1000 0

Ми у соцмережах:

Баскетболісти Рівного здобули п’ять перемог в Чемпіонатах України за два дні

Команди баскетбольного клубу “Рівне” провели шість матчі за два дні у своїх лігах Чемпіонатів України. У п’яти з цих поєдинків сильнішими за суперників були саме рівняни та рівнянки.

Чоловіча команда БК “Рівне” у Вищій лізі Чемпіонату України у “Західноукраїнському дербі” приймала принципового суперника “Львівську Політехінку”. У першому матчі запеклої боротьби на майданчику не вийшло, рівняни упевнено домінували на паркеті, і жодного разу не дозволили супернику навіть зрівняти рахунок на табло. Більш ніж переконлива перемога БК “Рівне” 92:65. Назарій Кісільчук – 25 очок, 9 підборів, 9 результативних передач. Олександр Шепелев – 14 очок, 9 підборів, Василь Федорчук 13 очок, 7 підбирань, 4 результативні передачі.

Після легкої перемоги у першій грі, на повторний матч рівнянам важко було налаштуватися, і підсвідомою недооцінкою суперника вміло скористалися львів’яни. Перші дві чверті на табло були “гойдалки”, щоправда, до честі гравців БК “Рівне”, вони перед кожною перервою наздоганяли суперника та відпочивати йшли ведучи в рахунку. Все стало на свої місця від початку другої половини. Рівняни заграли так, як від них очікували уболівальники, і інтрига в грі відразу вмерла. Третю чверть БК “Рівне” переміг 28:8, а заключну десятихвилинку 21:14. Підсумковий рахунок гри 91:60 на користь рівнян. Відразу п’ять гравців БК “Рівне” набрали в матчі понад 10 очок. Найрезультативнішим в складі нашої команди став Євген Коровяков 16 очок, Назарій Кісільчук – 15, Олександр Шепелев – 14, Тарас Шанюк – 11, Василь Федорчук – 11.

Перемоги над “Львівською Політехнікою” стали дев’ятою та десятою поспіль в цьогорічному чемпіонаті для БК “Рівне”. Цим самим вони перевершили своє минулорічне досягнення, коли переможна серія команди в офіційних іграх тривала дев’ять ігор.

БК “Рівне” залишається єдиною командою серед вісімнадцяти учасників Вищої ліги Чемпіонату України, яка має стовідсотковий результат, як наслідок, рівняни одноосібно очолюють турнірну таблицю своєї групи.

Найближчі ігри чоловіча команда БК “Рівне” проведе 30 листопада та 1 грудня на виїзді проти “Черкаські Мавпи 2”.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також