Контролеру речового ринку кинули у двір вибухівку

3604 0

Ми у соцмережах:

Контролеру речового ринку кинули у двір вибухівку

Невідомі намагаються залякати адміністрацію речового ринку Рівного, який уже оголосив про майбутню забудову своєї території.

 Як ми уже повідомляли раніше, сьогодні над ранок до паркану обійстя по вулиці Спартака причепили плаcтикову пляшку, в якій була вибухова речовина. Вибух пошкодив паркан та авто, що було припарковане у дворі.

За нашою інформацією, мешкає за цією адресою Віталій Заїка, контролер рівненського речового ринку.



Як нам уточнив один з власників ринку Володимир Рабінюк, до компетенції Віталія Заїки входить контроль за діяльністю торгівців на ринку:

- Цей працівник контролює торгівлю, сплату орендної плати, наявність договорів та слідкує за іншими документами. Говорив із ним після цього інциденту. Той каже, що не знає, хто б це міг бути. Для цього є поліція, яка має знайти злочинців. Запевнив мене, що грошей теж нікому не винен.

Взагалі у нас на ринку спокійна ситуація: наші орендарі розуміють те, що робить адміністрація, а ми прислухаємось до їхньої думки.

До слова, у жовтні 2019 року злочинці кинули гранату в двір бізнесмена Володимира Рабінюка, який є співвласником ринку. Тих, хто це зробив, досі шукають.


Читайте також по темі: Ринок на Замковій у Рівному уже почали руйнувати

Ринок на Замковій: і торгують, і руйнують


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також