Коваль познайомився з відомим репером-земляком, який збирає кошти для ЗСУ

1732 0

Ми у соцмережах:

Коваль познайомився з відомим репером-земляком, який збирає кошти для ЗСУ

Володимир Самолюк, більш відомий як Skofka, український реп-виконавець, народився у Рівному, жив у Здолбунові, де і вирішив стати репером. Батько-міліціонер не відразу схвально поставився до захоплення сина.

В 2011 році Володимир закінчив Здолбунівську загальноосвітню школу № 6, в 2011—2016 роках навчався в Рівненському інституті слов'янознавства Київського славістичного університету на спеціальності «Товарознавство і торговельне підприємництво».

У січні 2021 року разом з лідером гурту Kalush Олегом Псюком презентували спільний трек «Otaman». Вийшла їхня спільна пісня «Додому», яка потрапила в тренди YouTube, топ-чарти Shazam, Spotify та iTunes.  У липні Kalush та Skofka виклали спільний мініальбом «Йо-Йо» та новий трек «Не напрягайся». Восени 2021 року співачка KOLA представила пісню «Ба», випущену в співавторстві з Skofka.  Тоді ж Skofka став артистом лейблу ENKO (Alyona alyona, Kalush).  У 2022 році репер Skofka випустив пісні «Не забудем і не пробачим» та «Чути гімн». Останню зі згаданих робіт реп-виконавець присвятив своєму другові Валентину Коноводову, який загинув, боронячи Україну від російських загарбників.  

- За нами правда, значить визволим село ми за селом. За нами правда, значить ми з долин повиганяєм зло.  Ну, а поки будем бить вас за Азов і Бучу.  За Дніпро і кручіі.  І за ночі, і за рани.  За кожен тривожний ранок!  За Рівне і Здолбунів, за Полтаву, Львів і пулі…нині лунає у містах та в селах України. Цю пісню охоче виконують роми, збираючи слухачів  на вокзалах та ринках. 

 - Зустрівся і поспілкувався з молодим виконавцем. Він наш земляк.  Сьогодні Скофка, як і більшість українських артистів, забезпечують культурний фронт країни. Він провів десятки концертів за кордоном, аби зібрати кошти для наших захисників. Разом ми обов’язково переможемо, - так прокоментував знайомтсво з відомим репером-земляком  голова Рівненської військової адміністрації Віталій Коваль.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також