Креатив, лаконічність та екологічність: основні тенденції в архітектурі та будівництві в Рівному

3064 0

Ми у соцмережах:

Креатив, лаконічність та екологічність: основні тенденції в архітектурі та будівництві в Рівному

Новобудови – завжди виклик сьогоденню, гонитва за унікальністю і пошуком креативних архітектурних рішень. Нове десятиліття обіцяє бути цікавим та конкурентним у сфері первинної нерухомості.

Сьогодні на ринку нерухомості диктують умови 5 основних чинників: екологічність, інфраструктурний напрямок, клієнтоорієнтованість та новітні тенденції в будівництві та архітектурі. Про останнє детальніше.

Редевелопмент промислових зон
Редевелопмент - це процес перепрофілювання об'єкта нерухомості під новий напрямок. Зазвичай це занедбані промислові території, які перероблюють на сучасний або житловий простір, як правило, буває двох видів:
 
•             існуючі будівлі на промислової території не зносяться, а тільки реконструюються і перепрофілюються
 
•             проводиться повний або частковий демонтаж будівель і споруд на території промзони, а на їх місці будуються нові об'єкти нерухомості
 
Процес редевелопмента промзон значно складніше, ніж девелопмент неосвоєних територій. Однак, це не зупиняє великі компанії братися за граціозні проєкти. Цей тренд прийшов до нас із Західної Європи. Саме там вперше почали перепрофілювати занедбані склади, фабрики і корабельні доки під сучасні квартали, арт-галереї та бізнес-кластери.

Реновація важлива для міського середовища, оскільки покращує архітектурний вигляд району, сприяє розвитку транспортної та комерційної інфраструктури. Один з найзнаменитіших столичних проєктів – створення на покинутому Дарницькому шовковому комбінаті арт-заводу «Платформа».
 

Житло в передмісті або віддалено від центру – не компроміс, а гідна альтернативна
Період пандемії вносить помітні корективи у галузь первинного будівництва. Карантин змусив людей переглянути свої погляди на житло та вибір району. Все більше людей обирають квадратні метри поблизу парків, лісів, на окраїні міста. Сьогодні це не компроміс бажань та можливостей, а гідна альтернатива квартири в центрі.
 
У цьому варіанті також важливим пунктом є внутрішня інфраструктура житлового комплексу. Інвесторів та покупців цікавлять пропозиції з розвиненою внутрішньою інфраструктурою: затишними внутрішніми дворами, ландшафтним дизайном, закритими дитячими та спортивними майданчиками.

МЖК «Сім’я» - ідеальний варіант для людей, які люблять затишок, тихий відпочинок з родиною неподалік дому та цінують красу. Продумана внутрішня інфраструктура комплексу, дозволить мешканцям вести сучасний та комфортний спосіб життя. У внутрішньому дворі облаштовані зручні та безпечні дитячі та спортивні майданчики, мальовничі альтанки для відпочинку, зелені насадження, фонтани та вимощені доріжки з твердим покриттям. Тут ви завжди зможете радісно та безтурботно проводити вільний час з дітками та друзями.
 
Оригінальність архітектурних рішень
У 2020 році однакові блокові будинки вважаються поганим тоном. Динамічні фасади, химерні форми будівель, асиметричність, вертикальне озеленення – так забудовники намагаються урізноманітнити свої проекти, зробити їх впізнаваними.
 

Сьогодні популярними залишаються скандинавський стиль, конструктивізм і фьюжн. І навіть в тих житлових комплексах, де архітектурний концепт не може похвалитися оригінальністю, забудовники намагаються урізноманітнити зовнішній вигляд будівель і створити атмосферу комфорту, стилю та ненав’язливості.
 
Новобудова «Сім’я» в Рівному виконана у жовто-помаранчевих та сіро-синіх кольорах, які створюють атмосферу затишку та комфорту. Геометричні форми та функціональні балкони надають ЖК динаміки та стилю, а продуманий внутрішній двір лаконічно доповнює архітектурний ансамбль.
 
 
Ергономічні планування
Великі нефункціональні коридори, крихітні кухні, прохідні кімнати поступово відходять у минуле. Ергономічність і комфорт – головні орієнтири XXIст., якими керуються забудовники при створенні планувань. Нове житло незалежно від кількості квадратних метрів має бути максимально функціональним і зручним для життя.
 
Новобудова МЖК в Рівне - це 11-ти поверховий будинок, що складається з 6-ти секцій. Сьогодні доступні однокімнатні – від 40 м2, двокімнатні – від 58 м2, трикімнатні – від 65 м2 та дворівневі – від 53 м2 варіанти. Всі квартири облаштовані великими кухнями, світлими кімнатами та практичними коридорами. Це простір, який ви легко можете оформити у будь-якому стилі.
 
 
Тож, обираючи житло варто враховувати сучасні тенденції в архітектурі та дизайні. Адже майбутній житловий комплекс – це не лише квадратні метри та стіни, а стиль життя, який ви визначаєте на наступні десятиліття.
 
Більше про наші пропозиції в МЖК «Сім’я» можна дізнатися у менеджерів Рівненського МЖК. Ми працюємо онлайн, консультуємо по телефону та за попередньою домовленістю.

Наші контакти:
 
Адреса: м. Рівне, вул. Гайдамацька (колишня Струтинської). 13 б.
 
Конт.тел. (097) 847 4730
 
Графік роботи:
 
Пн.–Пт.: 08:00–18:00
 
Сб.: 09:00–18:00
 
Нд.: вихідний
Реклама


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також