Кубок вибороли "професіонали"

1793 0

Ми у соцмережах:

Кубок вибороли

Розпалом пристрастей, зливою голів та візитом футбольної "зірки" завершився вже шостий за ліком "Кубок майбутніх чемпіонів". Переможцем змагання, співорганізатором якого було "Рівне вечірнє", цілком прогнозовано стала перша команда НВК №26. Навчальний заклад виставив на турнір аж дві команди, хоча до фіналу дійшла одна. У вирішальному матчі, який традиційно відбувався на головному полі стадіону "Авангард", підопічні професійного тренера Юрія Кубишкіна не залишили шансів юним футболістам із НВК №2 — 5:0. Перевага "професійних" футболістів була помітна у всіх компонентах гри.

Кубок_майбутніх_чемпіонів_10 Головним гостем турніру, який вручав медалі командам, що вийшли до фінальної частини, став легендарний динамівський форвард, автор двох голів у фінальному матчі за Кубок Кубків 1975 року Володимир Онищенко. На зустрічі з гравцями він переконував хлопців не боятися перешкод і мати мрію. — У професійному футболі залишаються люди, які мають мрію і роблять все, щоб її досягти, це нормальний процес, — розповідає нинішній тренер національної збірної Володимир Онищенко. - Я не мав багато цілей, лише одну — досягти із своєю командою того, чого до нас ще ніхто не міг зробити. І ми це зробили. А загалом на моєму рахунку не одне розбите вікно на перших поверхах будинків, які батько потім склив. Адже я не лише грав у футбол, я думав про футбол завжди. У півфіналі НВК №26 обіграла ЗОШ №25 — 2:0, а НВК №2 була сильнішою за НВК №12 — 1:0. По завершенні змагань було нагороджено не лише команди, але й окремих їхніх представників. Найкращими футболістками турніру стали Тетяна Крейч (НВК №2) та Юлія Брега (ЗОШ №1). Найкращим воротарем визнали Антона Голубця (ЗОШ №26), найкращим захисником — Володимира Полюховича (НВК №26), найкращим півзахисником — Станіслава Савчука (НВК №12), найкращим нападником — Антона Герасимовича (ЗОШ №25). Кубок_майбутніх_чемпіонів_07

Про п'ять попередніх турнірів згадали на сторінках спеціального журналу
Кубок_майбутніх_чемпіонів_11 Кубок_майбутніх_чемпіонів_09 Кубок_майбутніх_чемпіонів_01
Тріумф гендерної рівності: дівчата грають у футбол нарівні з хлопцями
Кубок_майбутніх_чемпіонів_04
Мабуть, автографи Володимира Онищенка були більш бажаними для людей старшого віку, які пам'ятають його виступи за "Динамо"
Кубок_майбутніх_чемпіонів_06
Тренерська настанова "майбутнім чемпіонам"
Кубок_майбутніх_чемпіонів_05
Боротьба на дитячому турнірі — не менш запекла, ніж на дорослих

Більше фото:

tag:КМЧ tag:Кубок майбутніх чемпіонів tag:Фоторепортаж


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також