Кутовий

749 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівненський «Клуб вболівальників рівненського спідвею» підписав меморандум про співпрацю з клубом CROSS... Вихованець рівненського футзалу Олександр Бондар продовжить виступи у Польщі... П'ять медалей, з яких дві золоті, здобули представники рівненського клубу «Праджат»...

Рівненський «Клуб вболівальників рівненського спідвею» підписав меморандум про співпрацю з клубом CROSS із Любліна, який займається підготовкою юних гонщиків. У рамках цього меморандуму рівненські та люблінські гонщики будуть їздити одне до одного на тренування та змагання. Раніше рівняни підписали подібний документ з клубом із словацького міста Жарновіце.

Вихованець рівненського футзалу Олександр Бондар продовжить виступи у Польщі. Екс-гравець «Кардиналу» перейшов з клубу «Ред Девілс» (Хойніце) до «Рекорду» (Бєльско-Бяла). Нагадаємо, у позаминулому чемпіонаті Бондар виступав за «Віслу» з Кракова. Упродовж двох сезонів Сашко був найкращим бомбардиром чемпіонату Польщі.

П'ять медалей, з яких дві золоті, здобули представники рівненського клубу «Праджат» на чемпіонаті України з тайського боксу, що пройшов у Харкові. Загалом участь у змаганнях брало понад 250 спортсменів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також