Кутовий

1360 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Чотири сотні юних грацій з усієї України зібралися у Рівному для участі у 7-му турнірі з художньої гімнастики "Золота осінь"... Баскетболістки команди "Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР" з поразки розпочали новий чемпіонат України... Перші в Україні змагання з регбі на візках відбулися у Рівному в будинку фізкультури "Авангард"...

Чотири сотні юних грацій з усієї України зібралися у Рівному для участі у 7-му турнірі з художньої гімнастики "Золота осінь". Серед рівнянок першими у своїх вікових категоріях стали Лія Люльчик, Дарина Полюхович та Аріна Вознюк.

Баскетболістки команди "Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР" з поразки розпочали новий чемпіонат України. Підопічні Валерія Жартуна в Івано-Франківську програли команді "Франківськ" — 65:89. Зауважимо, що саме прикарпатська команда, за яку виступає чимало екс-гравців столичного "Тім-Скуфа", є одним з фаворитів чемпіонату. Наступну гру "Сузір'я" проведе найближчої неділі у Рівному проти "Львівської політехніки", початок зустрічі о 14.30.

Перші в Україні змагання з регбі на візках відбулися у Рівному в будинку фізкультури "Авангард". Крім господарів, які зрештою і виграли, за перемогу боролися також команди з Київської та Житомирської областей. Цей вид регбі в Україні робить лише перші кроки. Хоча, як з'ясувалося, регбісти-візочники у нас в державі є давно, от тільки змагалися до цього вони у Польщі. На класичне регбі ця дисципліна схожа дуже віддалено. Грають візочники чотири на чотири на баскетбольному майданчику волейбольним м'ячем. Суть та ж — занести м'яч за залікову лінію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також