Кутовий

1090 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Бронзові медалі на юніорському чемпіонаті України з вільної боротьби. Команда НУВГП пробилася до всеукраїнського фіналу Студентської баскетбольної ліги. Софтбольна команда «Західний вогонь» і в новому сезоні гратиме у дивізіоні А чемпіонату України, а «Острозька академія» — у дивізіоні Б. Срібну медаль на студентському чемпіонаті України з важкої атлетики, що пройшов у Хмельницькому, здобув студент МЕГУ Роман Василевський. Вирішальні матчі цьогорічного чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги відбудуться сьогодні у спорткомплексі НУВГП.

Бронзові медалі на юніорському чемпіонаті України з вільної боротьби, що пройшов у Білій Церкві, здобули рівнянки Алла Яцкевич та Ольга Левчун, а також здолбунівець Микола Чабан.

Команда НУВГП пробилася до всеукраїнського фіналу Студентської баскетбольної ліги. У змаганнях дивізіону «Захід», що відбулися у Хмельницькому, підопічні Олега Сотника перемогли Чернівецький національний університет — 94:40, Хмельницьку державну академію прикордонної служби — 103:51, «Львівську політехніку» — 73:66, а також у вирішальній зустрічі Львівський держуніверситет фізичної культури — 74:61. Тож перше місце і вихід до головного турніру, що у травні відбудеться у Києві, із «золотими» очками.

Софтбольна команда «Західний вогонь» і в новому сезоні гратиме у дивізіоні А чемпіонату України, а «Острозька академія» — у дивізіоні Б. Це стало відомо за підсумками відбіркового турніру, що пройшов у Кіровограді. До слова, «Західний вогонь», який є чинним чемпіоном країни, на цьому турнірі програв господаркам, посівши друге місце. А от острожанки програли усі 5 поєдинків.

Срібну медаль на студентському чемпіонаті України з важкої атлетики, що пройшов у Хмельницькому, здобув студент МЕГУ Роман Василевський. Він виступав у категорії до 105 кг. Студент РДГУ Сергій Смочек (до 85 кг) виборов бронзову нагороду. За словами тренера спортсменів Володимира Гордійчука, студентський чемпіонат — це лише проміжний старт. Головним же для Романа буде молодіжний чемпіонат Європи, а для Сергія юніорський чемпіонат світу.

Вирішальні матчі цьогорічного чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги відбудуться сьогодні у спорткомплексі НУВГП. О 17.00 «бронзу» розіграють рівненські «Водник» та «Лавіс», а о 18.30 у головному поєдинку зустрінуться сарненський «Маяк» та луцький «Волиньбаскет-2».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також