Кутовий

1527 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Футбольний клуб "Садове" став чемпіоном області з футболу серед команд другої ліги... Рівненська "Славія" та команда Радивилова зустрінуться 2 листопада у Млинові у фіналі чемпіонату області з футболу серед ветеранів... Кузнецовський "Моноліт" з рахунком 1:0 переміг у першій фінальній грі обласної "Ліги чемпіонів" у селі Копитків місцеву "Вікторію"... Рівнянин Роман Боришкевич виграв дев'ятий етап Кубка Рівненщини з шахів, що завершився у Дубровиці... Команди "Водник" та "Балтік Хаус" після трьох турів мають максимум очок у чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги Рівного... Друге місце на чемпіонаті України з велокросу, що пройшов у Кіровограді, посіла юнацька збірна Рівненщини... Волейболістки рівненської "Регіни-МЕГУ" у 4-му турі чемпіонату Суперліги прийматимуть євпаторійську "Керкінітіду"... Сестри Ілона та Каріна Туленіни посіли перше та друге місце відповідно на п'ятому етапі Дитячого Кубка Рівненської області з шахів серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших...

Футбольний клуб "Садове" став чемпіоном області з футболу серед команд другої ліги. Друге місце — у ФК "Вельбівне", третє — у рокитнівського "Полісся". Нагадаємо, згідно з регламентом, право на перехід до першої обласної ліги отримують перші дві команди другого дивізіону.

Рівненська "Славія" та команда Радивилова зустрінуться 2 листопада у Млинові у фіналі чемпіонату області з футболу серед ветеранів. У півфіналі рівняни за сумою двох матчів здолали кузнецовський "Ізотоп", а радивилівці були сильнішими за представників Володимирця.

Кузнецовський "Моноліт" з рахунком 1:0 переміг у першій фінальній грі обласної "Ліги чемпіонів" у селі Копитків місцеву "Вікторію". Матч-відповідь у Кузнецовську відбудеться найближчої суботи. Нагадаємо, участь у цьому турнірі беруть переможці чемпіонатів міст та районів Рівненщини.

Рівнянин Роман Боришкевич виграв дев'ятий етап Кубка Рівненщини з шахів, що завершився у Дубровиці. Завдяки цій перемозі він очолив генеральну класифікацію, випереджаючи іншого рівнянина Андрія Кудрика на сім очок. Заключні два етапи Кубка відбудуться у Дубні та Острозі.

Команди "Водник" та "Балтік Хаус" після трьох турів мають максимум очок у чемпіонаті Аматорської баскетбольної ліги Рівного. Загалом участь у цьому турнірі бере десять колективів, які представляють, крім Рівного, також Луцьк та Нетішин.

Друге місце на чемпіонаті України з велокросу, що пройшов у Кіровограді, посіла юнацька збірна Рівненщини. До складу команди входили представники клубу "Олімп-Рівне" Володимир Пилипчук, Вадим Панасюк, Юрій Бурченя та Олександр Виноградов.

Волейболістки рівненської "Регіни-МЕГУ" у 4-му турі чемпіонату Суперліги прийматимуть євпаторійську "Керкінітіду". У п'ятницю 1 листопада поєдинок розпочнеться о 18.00, а наступного дня — об 11.00. Нині у турнірній таблиці наші майбутні суперниці посідають 4 місце, щодо "Регіни", то вона поки що на останній, восьмій сходинці. Сестри Ілона та Каріна Туленіни посіли перше та друге місце відповідно на п'ятому етапі Дитячого Кубка Рівненської області з шахів серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших. Ілона здобула сім перемог, на одну менше — у Каріни. Третє місце на змаганні посів Володимир Сьомак. Турнір відбувався на призи голови Федерації профспілок Рівненської області Миколи Шершуна. Перед заключним етапом лідирує Ілона Туленіна з 36 балами. За нею ідуть також рівняни Каріна Туленіна — 32 бали, Віктор Білан— 21, Володимир Сьомак— 17, Віталій Кальчук— 15.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також