Лазерна епіляція: все «за» і «проти»

951 0

Ми у соцмережах:

Лазерна епіляція: все «за» і «проти»

Кожна людина і чоловіки, і жінки хочуть добре виглядати, бути доглянутими. Видалення зайвого волосся на тілі є невід'ємною частиною догляду за собою.

Гладка шкіра завжди виглядає більш красиво, охайно і доглянуто. На сьогоднішній день придумано дуже багато різних методів боротьби з цією проблемою, яка присутня у більшості людей. З кожним роком все більше людей починають переходити на лазерну епіляцію https://epilaser.com.ua/, з допомогою якої, як обіцяють фахівці, можна позбутися від небажаного волосся назавжди. Існує дуже багато різних думок з приводу даної процедури і всі вони абсолютно різні. Для того, щоб зрозуміти чи підходить вам ця процедура, необхідно зважити всі «за» і «проти».

Плюси лазерної епіляції

• висока ефективність. Швидше за все, це і є основним пунктом, за яким дівчата вирішуються пройти курс лазерної епіляції, так як жоден з інших способів видалення волосся не здатний дати такий результат.

• тривалість результату. Ви можете побачити результат вже після першого сеансу, наступний необхідно буде повторити приблизно через 3-4 тижні. Інтервал між кожними наступними процедурами буде збільшуватися по мірі росту волосся. Після проходження повного курсу, буде необхідно повторювати процедуру раз в 6-12 місяців.

• безпеку процедури. Імовірність виникнення будь-яких ускладнень після процедури лазерної епіляції, при її правильному проведенні і кваліфікованому фахівцеві дуже низька.

• безболісність. Безумовно, при проходженні курсу лазерної епіляції ви будете відчувати незначні больові відчуття, але вона не будуть такими сильними, як при видаленні волосся воском або цукром. Під час процедури ви можете відчувати легке поколювання і відчуття тепла.

• швидкість проведення процедури. Лазерна епіляція, яка проводиться за допомогою діодного лазера, триває максимум 20 хвилин на самій великій оброблюваній ділянці шкіри, тому навіть якщо у вас будуть виникати неприємні відчуття, то тривати це буде недовго.

Мінуси лазерної епіляції

• більше підходить для темного волосся. Максимально ефективної лазерна епіляція здасться власникам темних волосся на світлій шкірі. Якщо у вас світле, сиве або пушкове волосся процедура буде практично неефективна, волосся, звичайно, будуть йти, але дуже важко і потрібно набагато більше процедур.

• не підходить для засмаглої шкіри. За кілька тижнів до і кілька тижнів після процедури не можна засмагати. Проведення лазерної епіляції на засмаглій шкірі може викликати неприємні наслідки, такі як: опіки, пігментні плями. Так що після проведення сеансу, фахівці рекомендують деякий час користуватися сонцезахисними кремами.

• тривалість курсу. Тим, хто хоче домогтися максимального результату, необхідно запастися терпінням, так як курс лазерної епіляції складається мінімум з 6 процедур. Якщо ви вже почали курс, то не слід його переривати. Щоб зберегти отриманий результат, необхідно дотримуватися регламенту відвідувань.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також