Лікарі швидкої з Рівненщини помчали на медичне ралі-2020

898 0

Ми у соцмережах:

Лікарі швидкої з Рівненщини помчали на медичне ралі-2020

Медики «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» з Рівненщини братимуть участь у V Міжнародному зимовому чемпіонаті бригад ЕМД «Кременецьке медичне ралі-2020». Змагання стартують сьогодні та триватимуть до 23 лютого.

До бригади від Рівненщини входять два медики та водій. Керівник команди – лікар Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Стахнюк.

Вдалих стартів, перемоги та хорошого досвіду медикам побажав перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

- Ми із задоволенням будемо стежити за змаганнями і, звичайно, чекаємо перемоги. У нашої команди є необхідні знання, вміння та готовність. Два тижні медики брали участь у спеціальному тренувальному курсі в Тернополі, де навчалися за міжнародними європейськими стандартами. Тому наша команда вже може навчати своїх співробітників, поліцейських і рятувальників, - зазначив Сергій Подолін.

Упродовж наступних кількох днів 24 бригади центрів екстреної медичної допомоги з України, Литви, Польщі, Білорусії та Казахстану відточуватимуть свою майстерність надання невідкладної допомоги в критичних та надзвичайних ситуаціях.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також