Маска - то від нечистого: вчительку з Вараша і надалі штрафують, але не звільнятимуть

6955 0

Ми у соцмережах:

фото: UA:Рівне

Керівництво Вараського ліцею №1 і надалі звертається до поліції, щоб на вчительку української мови та літератури Жанну Тєтєнєву складали адміністративні протоколи. Педагог відома тим, що не носить маску під час пандемії коронавірусу та відстояла своє право на це в суді.

 Як розповіла керівниця Вараського управління освіти Олена Корень, цей випадок є поодиноким. Всі інші вчителі у місті дотримуються карантинних вимог:

 - На цю вчительку і далі складаються акти, які направляються у поліцію.

Зауважимо, що вчителька Жанна Тєтєнєва не одягає маску через свої релігійні переконання. Вона посилається на «Одкровення» від Івана Богослова. Отці Церкви вважають, що у книзі йдеться про кінець світу та прихід на землю Антихриста.

За словами Олени Корень, звільняти вчительку ніхто не буде. Адже уже була проведена перевірка дирекцією. Педагог повністю дотримується своїх посадових інструкцій:

- Ніякої пропаганди віри з її боку дітям під час уроків не ведеться. Неодноразово через це було спілкування з учнями та батьками. Нічого такого немає. У цієї вчительки є багато відмінників та переможців олімпіад, змагань та конкурсів. Тому в директора наразі немає підстав притягнути її до дисциплінарної відповідальності за порушення освітнього процесу.

Читайте також по темі: Маска страшніша за штраф? Про інцидент з вчителькою у Вараші
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також