Майже 300 квартир у новобудовах готують для переселенців на Рівненщині

3073 0

Ми у соцмережах:

Майже 300 квартир у новобудовах готують для переселенців на Рівненщині

Їх можна буде придбати.

На Рівненщині відновилося будівництво житла, повідомляє Рівненська ОВА.  Днями начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль зустрівся із забудовниками та представниками підприємств комунальної інфраструктури. Вони обговорили можливість добудови і здачі квартир для поселення переселенців уже найближчим часом. Адже в області є будівельні об’єкти із 90% готовністю.
За словами Віталія Коваля, майже 300 квартир будуть готові до здачі вже незабаром. Житло зможуть придбати внутрішньо переселені особи..

- Рівненщина – прикордонна тилова область, яка вже прийняла більше 30 тисяч переселенців. Людей першочергово поселяють у гуртожитки, табори, оздоровчі заклади. Також біженці особисто винаймають житло. Наразі пріоритетне питання – максимальне спрощення бюрократичних процедур, підключення у найкоротші терміни будівель до газових та енергомереж, введення квадратних метрів в експлуатацію,- говорить начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

Нагадаємо, що за поселення переселенців у власному житлі -  власники помешкання мають змогу отримати допомогу від держави в сумі 450 грн за кожну людину. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також