Мажор Бузинарський вступив до Нацгвардії, щоб уникати суду

5415 0

Ми у соцмережах:

Мажор Бузинарський вступив до Нацгвардії, щоб уникати суду

Уже багато років тягнеться справа Андрія Бузинарського.

Нагадаємо, що той у вересні 2018 року скоїв ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Це трапилося тоді, коли він перебував під домашнім арештом по справі за фактом збуту наркотиків. Коли на місце події приїхала журналістка Інна Білецька, то мажор їй погрожував.

Нещодавно стало відомо, що Андрій Бузинарський вступив на службу до Національної гвардії України. Це може допомогти йому уникати суду та затягувати справу, повідомляє ІМІ.

З повідомлень у Instagram випливає, що Бузинарський служить у аеророзвідці 1 Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка Національної гвардії України.

Речниця Рівненської обласної прокуратури Оксана Жужельська підтвердила, що Андрій Бузинарський справді став військовим.

- Обвинувачений нині проходить службу в лавах ЗСУ. Ми перевіряли цю інформацію. Скерували офіційний запит і отримали підтвердження перебування особи в одній з військових частин Нацгвардії України. Запобіжний не продовжували, тому що не було можливості, знову ж через його службу. Те, що обвинувачений у ЗСУ, ані пом’якшувальна, ані обтяжувальна обставина. Просто військова служба є поважною причиною для неявки до суду, – розповіла Оксана Жужельська.

Нагадаємо, що його батько Михайло Бузинарський був соратником Віктора Медведчука. У різні роки той очолював проросійські партії «Український вибір» та ОПЗЖ.

Читайте також по темі: ОПЗЖ не буде в Рівненській обласній раді – рішення суду

Мажора Бузинарського, який погрожував вбити журналістку, знайшли і взяли під варту


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також