Міська влада Рівного продовжує судитися з МЕГУ за садочок

1605 0

Ми у соцмережах:

Міська влада Рівного продовжує судитися з МЕГУ за садочок

Чи отримає Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім.Дем’янчука компенсацію 8 мільйонів гривень за садочок від міської ради Рівного? На разі прокуратура оскаржила рішення господарського суду, який призначив її виплату.

 Як писала «РВ» раніше, мова йде про садочок на вулиці Коновальця, який довгий час був в оренду МЕГУ. Міська влада забрала садок, проте за рішенням Рівненського господарського суду мала сплатити МЕГУ 8 мільйонів компенсації, витрачений нібито на утримання приміщення. Прокуратура мала би оскаржити це рішення, проте потрібно було 300 тисяч гривень на судові витрати. Ні депутати, ні виконком, не погодили виділити цю суму з резервного фонду. І все ж прокуратура подала на апеляцію.

«Рівненською місцевою прокуратурою оскаржено до Рівненського апеляційного господарського суду рішення господарського суду Рівненської області, яким стягнуто з міського бюджету понад 7,7 млн. грн., - повідомляє прес-служба правоохоронного органу. - Зокрема, йде мова про судове рішення, яким стягнуто з Рівненської міської ради на користь приватного вищого навчального закладу 1,9 млн грн безпідставно набутих коштів та 5,8 млн грн інфляційних витрат. Підставою для вступу у справу та здійснення прокуратурою представництва інтересів держави та територіальної громади стала бездіяльність відповідача, який не вжив заходів щодо оскарження вказаного судового рішення. Дана справа перебуває на розгляді суду».

За словами міського голови Володимира Хомка, садок виконавча служба вже відібрала у МЕГУ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також