Міськрада Рівного пропонує здавати у макулатуру російськомовні книжки

1398 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Рівнян просять здати на макулатуру російськомовні книжки. Виручені гроші організатори акції обіцяють передати на потреби армії. Прийматимуть такі книги у десяти рівненських бібліотеках.

За ініціативою управління Культури і туризму бібліотеки міста спільно з ГО "Допомога армії Рівне" започатковують важливу акцію "Російську літературу - на макулатуру, а гроші - на ЗСУ".

- Кожен може стати учасником процесу дерусифікації і зробити свій внесок в Перемогу! Принесіть російськомовні книги в бібліотеки, які буде відправлено на переробку, а за виручені кошти - придбано генератори для ЗСУ! - повідомляє Рівненська міська рада.


Центрами збору літератури стали бібліотеки:

Центральна дитяча бібліотека, вул. Гагаріна, 67
Бібліотека №2, вул. Залізнична, 6
Бібліотека №3, вул. Соборна, 416
Бібліотека №4, вул. Олексинська, 12-в
Бібліотека №5, вул. Тиннівська, 63
Бібліотека №6, вул. Чорновола, 101-е
Бібліотека №7, вул. Вітебська, 3-б
Бібліотека №9, вул. Бандери, 9а
Бібліотека №10, вул. Гагаріна, 67
Бібліотека у селищі Квасилів, вул. Хмельницького, 2.

Острозька бібліотека також проводить збір літератури, написаної російською мовою, щоб здати на макулатуру та зібрати кошти на армію. Принести книги, газети, журнали російською мовою можна в Острозьку бібліотеку з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00 за адресою вул. Східна, 33.

У Дубні волонтери на Конторській запустили екологічну акцію та оголосили збір макулатури, картону, скла та пластику, щоб за виручені кошти допомагати Збройним силам України, повідомляє ІА «Теза». Серед книг, які принесли на макулатуру, є і про Фелікса Дзержинського та навіть Леніна.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також