Мистецтво сну від Тільди Суінтон

1162 0

Ми у соцмережах:

Мистецтво сну від Тільди Суінтон

Нова роль Тільди Суінтон — людина, що спить. Оскароносну акторку цього місяця можна побачити в нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва... сплячою. Відвідувачі музею ходять повз зірку фільму "Королівство повного місяця", поки та спокійно спить у скляній коробці.

Нова роль Тільди Суінтон — людина, що спить. Оскароносну акторку цього місяця можна побачити в нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва... сплячою. Відвідувачі музею ходять повз зірку фільму "Королівство повного місяця", поки та спокійно спить у скляній коробці. Ця незвичайна інсталяція називається "Можливо". Вона триватиме місяць, але в які дні — про це не знають навіть працівники музею. Востаннє Тільда проспала в коробці 7 годин. Також скляна коробка постійно стоїть в різних місцях музею. У перший день акторка з'явилася в коробці в простенькій сорочці, джинсах і кросівках. Поруч з коробкою знаходиться табличка, на якій акторка представлена як будь-який інший витвір мистецтва. На табличці написано: "Жива акторка, скло, сталь, матрац, подушка, білизна, вода і окуляри".

 
На численних фотографіях, зроблених у той день, Тільда ??рідко змінювала позу, так що запитання "Чи спала вона насправді?" залишається відкритим. Деякі відвідувачі музею говорили, що їм шкода Тільду, адже така інсталяція вимагає певних фізичних зусиль.
 
Однак це вже не вперше, коли актриса погоджується поспати на публіці. Перша інсталяція Тільди "Можливо" з'явилася у 1995 році в Лондонській галереї. А наступного року вона також спала в одному з римських музеїв.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також