- Мій син сам відповідатиме за свій вчинок, - директор Рівненської АЕС прокоментував резонансні події

10896 0

Ми у соцмережах:

- Мій син сам відповідатиме за свій вчинок, - директор Рівненської  АЕС прокоментував резонансні події

Вчора у лікарні померла 64-річна жінка з Вараша, яку побили під час відпочинку на Білому озері.

 За повідомленням поліції, під час розтину тіла померлої судмедексперти виявили набряк головного мозку, внутрішню черепно-мозкову травму з крововиливами під оболонку головного мозку.

Донька жінки звинувачує у нападі на себе та свою матір сина директора Рівненської АЕС Євгена Павлишина, якому належить база відпочинку «Холодок» на Білому озері.

Після резонансу Рівненська АЕС поширила офіційне звернення директора Павла Павлишина:

- Ця подія викликала великий резонанс у місті та області. Вона пов’язана з моєю родиною. У суботу стався інцидент на Білому озері, який пов'язаний з моїм старшим сином. Через добу після інциденту одна з осіб потрапила у лікарню з травмами. На жаль, жінка вчора зранку померла. Хочу висловити свої співчуття її рідним та близьким. Хочу сказати, що моєму сину 36 років. Він уже доросла людина та має свою сім’ю. Мій син самостійно відповідатиме за той вчинок, у якому задіяний. Ніякого втручання з моєї сторони у хід слідства не буде й не може бути. Крім того, якщо мій син винен, то він понесе покарання. Скажу, що цю подію намагаються використати для тиску на мене та колектив Рівненської АЕС. Вважаю, що особисте не потрібно змішувати з професійними речами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також