На базі відпочинку у Рівному невідомі побили одного відвідувача та погрожували іншим

6876 0

Ми у соцмережах:

На базі відпочинку у Рівному невідомі побили одного відвідувача та погрожували іншим

Вчора близько 23:00 на базі відпочинку «Рівнехолод», що на Князя Володимира у Рівному, під час святкування другого дня весілля невідомі люди з чотирьох машин, яких викликала працівниця закладу, побили нареченого.

– Під час святкування до нас підійшла офіціантка з претензіями, що ми не хочемо платити, – розповідає брат нареченого. – Проте ми все оплатили та мали необхідні чеки для доказів. Тоді підійшла інша жінка, яка вже була напідпитку, й сказала, щоб ми дали їм пляшку алкоголю й тоді зможемо святкувати, скільки захочемо. Ми це зробили, але через деякий час вона знову прийшла сказала, щоб ми заплатили, й комусь зателефонувала. А потім сказала, що приїде охорона й з ними будемо розбиратися. Приїхали невідомі хлопці на чотирьох машинах й почали бити мого брата. Завдали йому тілесних ушкоджень, далі прийшли з погрозами до нас. Я намагався розпитати, що то за хлопці, бо на охоронців вони не дуже були схожі, але ні вони, ні адміністрація закладу не захотіли зі мною спілкуватися. Тоді ми викликали поліцейських, написали заяву, викликали «швидку», аби брату надали медичну допомогу, його госпіталізували, – розповів брат нареченого.

Пресофіцерка Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька розповіла, попередньо поліцейські встановили, що 31-річного рівнянина, брата Романа Друзюка, побили четверо молодиків 2001, 2000 та 1995 років народження. За фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України) поліцейські розпочали досудове розслідування.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також